India Hangja

India világa

Jackie Chan levele az indiai miniszterelnökhöz

2006. január 21. 07:00 - India Hangja

Jackie Chan 2000. augusztusában a következő levelet írta India akkori miniszterelnökének, Sri Atal Bihari Vadzspajínak. Bár azóta szigorú parlamenti rendelet szabályozza az állatok jogait Indiában, mégsem sikerült a rohamosan globalizálódó Indiában megoldani e kérdést.

Tisztelt minszterelnök úr!


A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – nemzetközi szervezet az állatokkal való etikus bánásmódért) tájékoztatott az Indiában bőr- és húsexport miatt leölt szarvasmarhákkal való bánásmódról. Mélységesen elszomorítanak a szarvasmarhák vágóhídra szállítása során ért szenvedései. Rémisztő Indiában az állatokkal szemben gyakorolt bánásmód. Mindez abban az országban történik, ahol az élet tisztelete nemzeti büszkeségnek számít, s ahol szigorú jogi előírások szabályozzák az állatok jólétét. Megkérhetem Önt miniszterelnöki hatalmánál fogva a szükséges intézkedésekre, hogy az önkormányzatok és a hatóságok számolják fel az állatokkal szembeni jogellenességeket?

Kérem, fogadja jókívánságaim,
Jackie Chan

Forrás: PETA
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása