India Hangja

India világa

Görögdinnyesörbet

2006. július 01. 03:00 - India Hangja

Hűsít és felfrissít a forró napokon.


5 személyre
12 dl összetört görögdinnyebél
1/2 citrom leve
4 dl cukor
4 dl tejszín

A görögdinnyét áttörjük, majd hozzákeverjük a citromlevet és a cukrot. Öntsük egy mély tálba, és tegyük hűtőszekrénybe.Tálalás előtt félórával vegyük ki a hűtőből. Öntsük a tejszínt a tetejére, és hagyjuk elkeveredni.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása