India Hangja

India világa

Olvasók rovata

2006. december 10. 09:00 - India Hangja

„Szeretném az India Hangja olvasóinak figyelmébe ajánlani az általam szerkesztett www.indiaitanc.lap.hu oldalt. Táncstílusonként rendezett linkek, mindenhol feltüntetve magyar képviselőiket. Aktuális doboz, ahol magyarországi előadásokat és indiai tánchoz kapcsolódó fotókiállításokat lehet figyelemmel követni.

Ebben szeretnék is segítséget kérni. Ha tudomásodra jut bármilyen táncos esemény (és ez szerepel valahol a neten) kérlek értesíts, és felteszem azonnal. Jelenleg napi 60-70 látogatója van az oldalnak és remélem ez növekedni fog.

Várok javaslatokat, véleményeket. Ezen kívül, ha bárhol szükség van, vagy örömmel vesznek egy rövid odisszi bemutatót és bhadzsan énekekeket, szívesen megyek.

Mészáros Adrien, adrien@indiaitanc.hu”

„Sziasztok! Köszönöm a szép India Estet, teljesen a hatása alatt vagyok! Kérlek, mindig értesítsetek rendezvényeitekről, és küldjétek továbbra is az India Hangját! Az az ájurvédikus tea csodálatos volt. Megtudhatnám a receptjét? Előre is köszönöm, további sok sikert kívánok: Hodovány László, Szabadka”

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása