India Hangja

India világa

Kocsis Ágnes nyert Delhiben

2007. január 04. 07:00 - India Hangja

A Nők a kamera mögött mottóval másodszor megrendezett nemzetközi filmfesztivál játékfilmes mezőnyében húsz filmrendező mutatkozott be Indiában. A filmek Európából, Dél-Amerikából és a Közel-Keletről érkeztek a fesztiválra, amelynek díszvendége Gina Lollobrigida színésznő volt.

A nemzetközi fesztiválon Goda Krisztina Csak szex és más semmi című komédiáját és Groó Diana Előttem az élet című új dokumentumfilmjét is bemutatták. Kocsis Ágnes Friss levegő című első játékfilmjét a 37. Magyar Filmszemlén mutatták be, ahol Simó Sándor-díjat kapott a rendező. Az alkotást eddig több mint harminc nemzetközi filmfesztivál hívta meg programjába. Brüsszelben a fődíjat, Varsóban a filmkritikusok FIPRESCI-díját, Pozsonyban a diákzsűri elismerését nyerte el.

Forrás: Cinematrix
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása