India Hangja

India világa

Krumpli káposztával és zöldborsóval

2007. február 10. 03:00 - India Hangja

1 káposzta, vékonyra szeletelve

3 nagy krumpli, kockákra vágva
250 g zöldborsó
4 evőkanál ghí vagy vaj
1 finomra vágott, hegyes, erős zöldpaprika
1 evőkanál fekete mustármag
1 evőkanál római kömény
egy fél teáskanál kurkuma
1 evőkanál korianderpor
1 teáskanál só
citrom
 

Pirítsa ghín vagy vajon a római köményt 20 másodpercig, adja hozzá a fekete mustármagot és a paprikát: Pirítsa, míg el nem kezd pattogni, ekkor adja hozzá a zöldségeket és a kurkumát. Negyedóráig párolja, amíg a zöldségek megpuhulnak. Adja hozzá a sót és a korianderport, ízesítse citromlével. Jellegzetes, egzotikus ízek. Főzhetjük hígabbra is. Rizzsel és csapatival ajánljuk.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása