India Hangja

India világa

Indiai spenót: sak

2007. április 30. 03:00 - India Hangja

Hozzávalók 10 személyre:
1 kg spenót
1/2 burgonya
ghí a sütéshez
1 zöld erős paprika
2 kiskanál lepkeszegmag
1 kiskanál ánizs
1 kiskanál római kömény
3 kiskanál koriander
2 evőkanál ghí


Mossuk meg a spenótot, felvágni nem szükséges, csak a szárát távolítsuk el. Vágjuk 2 cm-es kockákra a megtisztított burgonyát. Tegyük a lábosba a ghít, és pirítsuk meg benne a köményt, az ánizst és végül a lepkeszegmagot. A lepkeszegmag után röviddel tegyük hozzá a spenótot, fedjük le, és főzzük tíz percig. Közben többször keverjük meg. Bő, forró ghíben süssük ki a burgonyát. Keverjük hozzá a kisült burgonyát a spenóthoz, és tegyük bele a felaprított zöld erős paprikát, az őrölt koriandert és a sót. Fedő alatt főzzük öt percig.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása