India Hangja

India világa

Az india hangja a Civil Rádióban

2007. február 10. 09:01 - India Hangja

Ez év elejétől új műsort kezdtem a budapesti Civil Rádióban a 98 MHz-en India Hangja címmel. Már több mint hét éve készítek ott műsorokat, főleg olyanokat, amik kapcsolódnak az indiai kultúrához. Most ezeket egy kétórás magazinba foglaltam be, és egyúttal szorosabbra fűztük a kapcsolatot is az India Hangjával, így lett ez a magazin címe is.

 

A műsor minden páratlan hét szombatján délelőtt 10 és 12 között hallható. Vannak benne érdekes hírek és információk Indiával kapcsolatban, vegetárius gasztronómia, beszélgetések, ájurvéda tanácsadás, irodalom stb. mindez sok izgalmas zenével.

Legközelebb 2007. február 17-én, szombaton 10-től lehet lesz műsorunk. Tekerjetetek hát a Civil Rádióhoz a 98 MHz-re, vagy (Budapest vételkörzetén kívül) az internetre a www.civilradio.hu címre.

Szvámí Késava (Bányay Géza)
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása