India Hangja

India világa

Az indiai nagykövet nandafalvi látogatása

2007. május 31. 09:09 - India Hangja

Május 10-én, a szegedi India est másnapján Randzsit Rae, India budapesti nagykövete Nandafalvára látogatott. A nagykövet urat a Radzsív Madan kulturális attasé is elkísérte. Rövid teázás és baráti beszélgetés után a vendégek megtekintették a hindu templomot és környékét.

Ebéd előtt a díszvendégek és a közösség jelenlevő képviselői átbeszélték a további együttműködés lehetőségeit, s megállapodtak abban, hogy a nagykövet úr a nyári tábor nyílt napi programján is Nandafalvára látogat, hogy találkozhasson a közösség lelki vezetőivel. Randzsit Rae nagykövet úr a következőt írta Nandafalva vendégkönyvébe:

„Lenyűgöző élmény ezzel a csodálatos kis társasággal való találkozás. A Szeged környéki igéző környezetben a közösség a hinduizmusnak és az óind kultúrának szentelte életét. Valóban maradandó élmény volt itt lenni. Köszönöm a meleg fogadtatást. Soha nem gondoltam volna, hogy Indiától sok ezer mérföldre egy vidéki magyar közösségben a legízletesebb indiai ételeket kóstolhatom meg.”
 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása